Hei, olen 25-vuotias Roosa Kotkasta ja hallituksessa nyt neljättä kautta. Aloitin 2018 hallituksen sihteerinä. Aiemmin toimin lehtivastaana. Minut löytää usein tapahtumissa kameran takaa. Vedän omalla vuorollani tottiksia kentällä, sekä näyttelyharjoituksia. 2016 osallistuin kahdelle SRY:n järjestämälle Koulutusohjaajaleirille hakien vinkkejä muiden ohjaamiseen.

Meidän perheessä on ollut aina koiria. Ensimmäiset rottweilerit perheeseen tuli, kun olin 5-vuotias. Mielestäni koiralle kuin koiralle arkitottelevaisuus on tärkeä asia. Kaikkien ei tarvitse kisata tai harrastaa verenmaku suussa, mutta mielestäni jokaisen rottweilerin kanssa pitäisi puuhata jotakin. Pääasia, että yhdessä on hauskaa!

Koirani HeJW-15 BH TK1 Rottlife Diiva täyttää kesällä 5 vuotta. Suoritimme 2016 syksynä BH-kokeen ja saimme kasaan TK1-tunnarin. Kesällä 2018 yritimme startata PAJÄ1 luokassa Kellokisoissa, mutta Diivan paukkuepävarmuus koituikin aikamoiseksi ongelmaksi. Nyt yritämme päästä tästä asiasta eteenpäin ja jos ei päästä, on meillä myös muitakin mahdollisuuksia harrastaa. Diiva on perheenjäsen, eikä sen arvoa vähennä vaikka emme saisikaan lisää koulutustunnuksia.

Olen ollut aktiivisesti mukana SRY Kymenlaakson toiminnassa nyt noin 6 vuotta ja olen löytänyt elämääni aivan mahtavia ihmisiä, jotka auttavat ja tukevat niin koira-asioissa kuin henkilökohtaisessakin elämässä. Meillä on mahtava aktiivinen porukka ja toivotankin kaikki uudet ja vanhat jäsenet rohkeasti mukaan toimintaamme.

Tervetuloa mukaan mustanruskeaan joukkoomme

gallery/roosa